Het virtuele platform van de toekomst

Het virtuele platform van de toekomst

Het potentieel voor het maken van slimme contracten op het Bitcoinmeester.nl ethereum -netwerk is enorm. Op dit moment, in de alfafase, heeft het al enkele grote investeerders aangetrokken, zoals Vitalik Buterin en Russvere Rublevsky. Ze hebben hun krachten gebundeld om te werken aan de protocollen en software die ervoor zorgen dat deze technologie voor iedereen werkt. Buterin en Rublevsky zijn zelfs de co-voorzitters van de Enterprise Alliance, een organisatie die werkt aan het standaardiseren van de toekomst van e-commerce. Ze zijn ook actieve deelnemers aan het Metropolis-project, dat een poging is om een universeel standaardprotocol te ontwerpen voor het transport van digitale activagegevens.

Een ander groot voordeel van het gebruik van het ethereum-platform is dat u een van de duizenden digitale valuta's kunt gebruiken om uw transacties uit te voeren. Aangezien ether deflatiebestendig is, hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw geld opraakt wanneer u overboekt van de ene valuta naar de andere. Dit is vergelijkbaar met hoe handelaren het GBP/USD-paar gebruiken op 's werelds grootste handelsmarkt, de London Exchange. U hoeft geen grote hoeveelheden contant geld aan te houden om te handelen; je kunt heel snel kleine hoeveelheden geld verhandelen. Dit is de reden waarom je ziet dat veel eCommerce-ondernemers en startups ethereum kiezen als hun onderliggende technologie voor het bouwen van zowel consumenten- als enterprise-grade gedecentraliseerde apps.

Het grootste nadeel van ethereum is dat het token dat het gebruikt als zijn verwisselbare token, ether, niet kan worden uitgegeven zoals gewone valuta. Dit maakt ether nutteloos voor mensen die geld willen verdienen met digitale activa, zoals eFutures en de Waves, maar een gemakkelijke manier nodig hebben om ze over te dragen en er betalingen voor te ontvangen. Met ethereum zou je je ethereum-apps op elk netwerk zoals de Waves of de Gold kunnen uitvoeren, maar ze accepteren geen ether. Dus voor mensen die gedecentraliseerde apps bouwen met financiƫle toepassingen in gedachten, is dit zeker een beperking die moet worden verholpen.

Informatie over dit onderwerp: Bitcoinmeester.nl