Wat is liquiditeit en hoe kan het ons ten goede komen?

Wat is liquiditeit en hoe kan het ons ten goede komen?

De recente hype met betrekking tot etherium kwam vanwege de aanstaande verkoop op eBay. Het belangrijkste verkoopargument van etherium draait om het potentiële gebruik van zijn "eroomarket" -functie. Door deze functie te gebruiken, hebben etherum-gebruikers direct toegang tot liquiditeit. Maar wat betekent dit precies? Is dit iets dat handelaren en investeerders zal helpen profiteren van de lage handelskosten van etherium? In dit artikel worden deze concepten besproken en uw brandende vragen beantwoord.

etherische

Wat is liquiditeit? Sinds de oprichting van Bitcoinmeester.nl zijn er discussies geweest over hoe het ethereum-netwerk kan worden opgeschaald om grotere hoeveelheden verkeer te verwerken. Een manier om dit te doen is door meer nodes aan het netwerk toe te voegen, waardoor het totale aantal transacties per uur toeneemt. De tweede manier wordt ethereum 2.0 genoemd, waarbij het vorige netwerk, het "ethernetprotocol" genoemd, werd vervangen door een nieuwe standaard genaamd "xtreme Thin" encryptie. De nieuwe standaard heeft de markt echter nog niet stormenderhand veroverd en etherbeleggers vragen zich af of de hype eromheen echt is of alleen dat: hype.

Nu we weten wat liquiditeit is en hoe het beleggers op de lange termijn ten goede kan komen, kunnen we overgaan tot de derde component, slimme contracten. Een van de doelen van de ontwikkelaars van ethereum was om een platform te creëren dat volledig op slimme contracten draait, wat inhoudt dat alle transacties autonoom worden uitgevoerd, op basis van de vooraf bepaalde voorwaarden van elk slim contract. Het probleem hiermee is dat het een kloof creëerde tussen het kernsysteem en de Metaverse, de eBay-achtige virtuele marktplaats die het ethereum-project probeert te bouwen. Met de aanstaande hard fork die in juli zal plaatsvinden, kunnen we verwachten dat de kloof opnieuw zal opengaan, aangezien ontwikkelaars hun platforms beginnen te optimaliseren voor het eBay-formaat.

Klik hier voor meer waardevolle informatie: Bitcoinmeester.nl