ethereum

Wat zit er achter Ethereum CRTC? Is het veilig om in te investeren?

De nieuwste rage in de wereld van tokens is de ethereum cryptocurrency. Dit token, ook wel Crypter genoemd, is een derivaat van ether, de valuta die wordt gebruikt in de blockchain. Wat betekent dit? Kortom, wanneer u ether-tokens koopt, koopt u (en betaalt voor) een virtuele activa met een duidelijke geschiedenis, waarde en beroep. Zie het als uw voorraad van de toekomstige ether.

 

Zoals u waarschijnlijk weet, heeft het veel toepassingen – van gegevensopslag tot verzekeringsbetalingen. Omdat de levering van eth is vastgesteld en de vraag ernaar onbeperkt is, is zijn prijs opmerkelijk stabiel, zelfs tijdens de recente wereldwijde economische crisis. Daarentegen hebben veel grondstoffen (zoals goud en olie) enorme stijgingen in hun prijzen gezien omdat het aanbod afneemt terwijl de vraag toeneemt. Hierdoor ziet de toekomst van de cytotechnologie-industrie er sterk uit.

 

Nu wordt de vraag – wat doet een ether-token eigenlijk? Nou, een het token is gewoon een andere naam voor een ether-munt – dat wil zeggen, een digitale valuta die op het netwerk kan worden gebruikt. Het grootste verschil tussen een ether-munt en andere munten zoals, bijvoorbeeld, goud, zilver of platina is dat de laatste typisch met een certificaat komt, vaak uitgegeven door de uitgevende bank, die het bewijs van eigendom geeft. Aan de andere kant heeft een ether-munt dit bewijs niet. Dit maakt ze veel minder betrouwbaar.

 

Dus we weten wat een ethreteur is – maar hoe zit het met de ico? Nou, een het digitale activum, ook bekend als een IOU, is een stuk digitaal onroerend goed, zoals een voorraad, waar u het actief bezit (in de vorm van een slim contract). De manier waarop een IOU werkt is als dit: u maakt een zekere investering op een bepaalde website, en dan stemt u ermee akkoord om uw ether uit te wisselen voor een onderliggende waarde op internet. In ruil voor uw investering betaalt de website u de onderliggende waarde terug die het nodig heeft om zijn lichten op te houden. Je maakt de deal!

 

Als je erover nadenkt, is dit volkomen logisch. Als u tenslotte een waarde op het internet wisselt, hoeft u zich geen zorgen te maken over het opslaan van een fysieke valuta – althans niet in de vorm van goud of zilver. Daarom is het volledige doel van slimme contracten om te profiteren van de kracht van gedistribueerde computersystemen, zoals internet en de onderliggende peer-to-peer virtuele platforms. Daarom is het alleen logisch dat de ruggengraat van deze nieuwe vorm van cryptocurrency hetzelfde moet zijn als de ruggengraat van traditionele cryptocurrencies – namelijk de blockchain. Zolang deze twee dingen goed samengingen, is er geen reden waarom iemand ethreum niet kon gebruiken als hun ruggengraat.

 

Dit brengt ons naar het derde belangrijke voordeel van het gebruik van ethereum als de onderliggende voor gedecentraliseerde slimme contracten – het is volledig veilig om te gebruiken. In tegenstelling tot andere vormen van cryptocurrencies, zijn gebruikers van ethereum vrij om hun slimme contracten op welke manier dan ook te wijzigen. Gebruikers hoeven zich geen zorgen te maken over regelgevers die hun geld stelen, ze hoeven zich niet zorgen te maken over websites van derden die hun informatie stelen, en ze hoeven zich geen zorgen te maken over hun privé-informatie die in de verkeerde handen komen. Hierdoor is er absoluut geen manier om gewond te raken bij het gebruik van ethereum. Bovendien zijn er een aantal hulpmiddelen die u ook helpen om te beginnen. Dus als je geïnteresseerd bent in het plaatsen van een mooi schoon schild rond je ethereum Smart Contract Investments, moet je zeker overwegen om naar ethereum te kijken.

Klik hier https://www.bitcoinmeester.nl